Takfärg

SERVALAC AQUA HALVBLANK Valfri kulör

Takfärg

I vårt sortiment finner du ett brett utbud med takfärg i olika färger och utformningar. En grundfärg isolerar mot genomslag från underliggande skikt. Vi erbjuder takfärg för alla miljöer och rum. Välj bland snabbtorkande, matta och högblanka färger. Att välja rätt takfärg är viktigt för att få ett riktigt bra resultat efter en målning. Hos oss finner du allt från färg till rollers och penslar som behövs för din målning.

Att välja rätt färg

Vi erbjuder ett brett sortiment av takfärg som är enkla att applicera och som ger ett jämnt resultat. Tänk på att välja rätt färg beroende på vilket material du ska måla över. Att måla taket med en grundfärg ger en jämn och fin yta. En bra takfärg täcker bra och ger ett fint resultat som inte gulnar med tiden. Är du osäker på vilken färg du ska välja? Vi hjälper dig att hitta rätt färg som passar din bostad.

Färg på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av färg som passar utmärkt för din ommålning. Att beställa färg och verktygen som behövs för en ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs som takfärg, penslar, rollers och verktygen för grundarbetet.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en färg som är noggrant utvald för just för din bostad. I vårt sortiment av färg finner du takfärg av hög kvalité till bra priser.