Snickeri, möbel & elementfärg

Möbel, snickeri och elementfärg

I vårt sortiment finner du elementfärg och snickerifärger som kan användas till diverse möbler. Funderar du på att måla om något i hemmet? Vi har färgen och redskapen som du behöver vid ett renoveringsprojekt!

Möbel och snickerifärg

En vattenburen akrylatfärg passar utmärkt för dekorationsmålning inomhus. Med en snickerifärg kan du enkelt måla om prydnadssaker och möbler. En snickerifärg innehåller inga starka lösningsmedel och passar därför utmärkt för inomhusmålning. I vårt sortiment finner du även penslar, rollers, slipark, målarvantar och målartvätt.

Elementfärg av hög kvalité

Om du planerar att måla om dina element eller rör till radiatorer krävs en bra täckfärg. Rätt färg flyter ut väl och fäster bra på elementet. En elementfärg gulnar inte av värmen och ytan på elementet ger ett hårt samt hållbart resultat. Genom att välja rätt elementfärg av en hög kvalité får du ett bättre resultat och färgen håller betydligt mycket längre.

Snickerifärg på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av snickerifärg samt elementfärg som passar utmärkt för en renovering eller ommålning av möbler. Att beställa färg och verktygen som behövs för en ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt du behöver som snickerifärg, penslar och verktyg direkt på nätet.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja färgen som är noggrant utvald för just ditt projekt. I vårt sortiment av färg finner du elementfärg och snickerifärger av hög kvalité till bra priser.