Golvfärg

Golvfärg

I vårt sortiment finner du golvfärg i flera olika kulörer. Välj bland matta, halvblanka eller blanka färger till ditt golv. Att välja rätt golvfärg är viktigt för att undvika onödiga slitage i färgen. På så sätt undviker du att behöva måla om golven oftare än nödvändigt. Hos oss finner du allt från färgen till redskapen som krävs för en ommålning av golv.

Att välja rätt färg

Golvfärg tillverkas för olika utrymmen och användningsområden. Entré golvfärg passar utmärkt för medelhårt slitage som i bostadsutrymmen. Balkonggolv och trappor kan även målas med samma färg men kräver då en tätare underhållsmålning eftersom väder och vind sliter på färgskiktet.

Parkett och trägolv

En vattenburen golvlack används på parkett samt trägolv som utsätts för hårt slitage. I vårt sortiment finner du även golvfärg som är tillverkad utan starka lösningsmedel. Färgen blir på så sätt skonsam både för dig som använder produkten samt för miljön. Dessutom erbjuder vi studio som är avsedd för trägolv inomhus.

Golvfärg på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av färg som passar utmärkt för alla typer av golv. Att beställa färg och verktygen som behövs för ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs som färg, penslar och rollers.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell hantverkare för en renovering erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en färg som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment av färg finner du golvfärg av hög kvalité till bra priser.