Butiken

Produkter per sida:
 • Tapeter, väv & lim

  Tapeter, väv & lim (526)

  Tapeter, väv och lim

  I vårt sortiment på nätet finner du tapeter, väv och lim för alla inredningsstilar och miljöer. Välj bland klassiska modeller på tapeter till mönstrade eller enfärgade tapeter. Funderar du på att renovera din lägenhet eller ditt hus? Vi hjälper dig att hitta rätt färg och tapeter som är noggrant utvalda utifrån dina önskemål.

  Tapeter på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du allt från Rokokoinspirerade tapeter till moderna varianter eller enfärgade tapeter. Att beställa tapeter på nätet har aldrig varit enklare. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av Boråstapeter, Duro tapeter, Eco tapeter och Midbec tapeter för alla inredningsstilar.

  Inredningstrender bland tapeter

  Genom dagens tillåtande inredningstrender kan du enkelt välja din egna stil bland olika modeller av tapeter. Hos oss finner du allt från trendiga mönstrade tapeter till klassiska enkelfärgade tapeter som skapar en lyxig känsla i rummet. I vår webbshop kan du enkelt beställa dina tapeter på nätet. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att välja bland vårt breda sortiment av tapeter.

  Lim till din tapetsering

  Att välja rätt tapetlim utifrån tapet och väggens underlag är viktigt för att få ett bra resultat av din tapetsering. Hos oss finner du tapetlim som är noggrant anpassat för varje användningsområde. Söker du tapetlim till din tapetsering? I vårt sortiment finner du lim till din tapetsering som är anpassad för alla rum och miljöer.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Att beställa produkter till din renovering har aldrig varit enklare! Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just din fastighet. I vårt sortiment finner du tapeter och färg av hög kvalité till bra priser direkt på nätet.
 • Målarfärg inomhus

  Målarfärg inomhus (64)

  Målarfärg inomhus

  I vårt sortiment finner du ett brett utbud av målarfärger som kan användas inomhus. Välj bland blanka, halvmatta eller matta färger i olika kulörer. Att välja rätt färg är viktigt för att få ett bra resultat. Hos oss finner du allt från målarfärg till penslarna och redskapen som behövs vid ommålning.

  Att välja rätt färg

  Färg gör stor skillnad i en fastighet och bostadens inredning. Genom att välja rätt färg till din fastighet skapar du en hemtrevlig och ombonad känsla i ditt hem. Färg tillverkas för olika utrymmen och användningsområden. Var noggrann med att välja rätt färg för att få ett bra resultat.

  Väggfärg

  I vårt sortiment finner du lätthanterliga målarfärger för ytor som väggar och tak inomhus. Färgen ger en slitstark yta och som gör att vatten inte kan träna in i underlaget.

  Dekorfärg

  Vattenburen akrylatfärg är en målarfärg som används inomhus på mindre väggytor, möbler och prydnadssaker.

  Golvfärg

  Att välja rätt golvfärg är viktigt för att undvika onödiga slitage i färgen. I vårt sortiment finner du slitstarka färger för trägolv som är fria från starka lösningsmedel och skonsamma för miljön.

  Målarfärg på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av målarfärg som passar utmärkt för målning inomhus. Att beställa färg och verktygen som behövs för ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs som färg, penslar, rollers och verktygen för grundarbetet.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en målarfärg som är noggrant utvald för just dina rum inomhus. I vårt sortiment av färg finner du målarfärg för målning inomhus av hög kvalité till bra priser.
 • Presentkort

  Presentkort (3)

 • Utomhus

  Utomhus (45)

  Alltid bra pris på utomhus färg online

  Du behöver inte bege dig till färgaffären för att göra dina inköp av utomhusfärg. Att köpa målarfärg online är ett smidigt och enkelt sätt att ta första steget till lyckad renovering och målning av husfasaden. Köper du din utomhusfärg online kan du räkna med att utbudet är det samma som i handeln. Fördelen med att köpa färg på nätet är att du i lugn och ro kan tänka igenom köpet. Beställa hem färgprover och övrigt sortiment som behövs för ommålningen. Till exempel färgbortagning, grundolja, fönsterkitt, lasyr och träolja. Fasadfärg kan köpas online i en mindre burk som ändå rymmer så pass mycket så att det går alldeles utmärkt att måla en större yta av fasaden för att skapa sig en bild hur det skulle komma att bli. När du bestämt dig kan du enkelt köpa resten av målarfärgen och tillbehören av oss direkt här på vår webbshop. Till träfasad rekommenderar vi Bestå målningssystem som ger din fastighet skydd och vacker yta i upp till 15 år! Bestå målningssystem består av impregneringsolja, grundfärg och täckfärg i valfria kulörer. Läs mera under arbetsråd om hur du skall använda Bestå på din fasad.
 • Verktyg & tillbehör

  Verktyg & tillbehör (121)

  Alltid billiga priser på verktyg & tillbehör online

  Pensel, roller och färg är en förutsättning för att måla, men det finns även smarta komplement. Här är verktygen som gör jobbet bättre, snabbare och enklare. Klicka här för tips och inspiration!
 • Glasfiberväv

  Glasfiberväv (8)

 • Snickerier

  Snickerier (4)

 • Tak & vägg

  Tak & vägg (13)