Lim

HERNIA Tapetlim Non-Woven

Tapetlim

Att välja rätt tapetlim utifrån tapet och väggens underlag är viktigt för att få ett optimalt resultat vid tapetsering. Hos oss finner du tapetlim som är noggrant anpassat för varje användningsområde. Söker du tapetlim till din tapetsering? I vårt sortiment finner du lim till din tapetsering som är anpassad för alla rum och miljöer. Vi erbjuder allt från lim till tapeter och redskapen som behövs till en tapetsering.

Tapetlim av hög kvalité

Hos oss finner du allt från tapeter, väv och lim direkt på nätet. Vi erbjuder ett brett utbud av verktyg och tillbehör som behövs till din tapetsering. HERNIA Tapetlim Non-Woven är ett speciallim för uppsättning av tapeter med non woven baksida. Limmet appliceras enkelt med en tapetmaskin eller en roller – tänk på att limmet kan endast användas i torra utrymmen. En renoveringsduk ger släta ytor för tapetsering eller målning. Renoveringsduken fästs med ett våtrumslim som ger ett bra underlag för tapeten.

Hernia Tapetlim – ett färdigblandat lim på stärkelsebas. Detta lim är anpassat för pappers och akrylstrukturtapeter i torra lokaler. Limmet passar utmärkt på gips, spån, betong, puts och boardskivor. Limmet appliceras med en roller, pensel eller tapetmaskin.

Hernia Tapetlim Non-Woven – ett speciallim som passar för uppsättning av dimensionstabila tapeter med non woven-baksida i torra utrymmen på målade eller sugande underlag. Applicera limmet med en tapetmaskin eller en roller.

Hernia Våtrumslim – ett lim som är avsett att användas för uppsättning av exempelvis tunna våtrumstapeter och renoveringsväv.

Hernia Vägglim Trio – ett lim som är kombinerat för att kunna användas för papperstapeter, tapeter med non-wovenbaksida, vinyltapeter med en pappersbaksida samt tunnare glasfiberväv.

Hernia vävlim – limmet är avsett för uppsättning av exempelvis glasfiberväv och vinyltapeter.

Tapeter och lim på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du allt från Rokokoinspirerade tapeter till moderna varianter eller enfärgade tapeter. Att beställa tapeter på nätet har aldrig varit enklare. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av Boråstapeter, Duro tapeter, Eco tapeter och Midbec tapeter för alla inredningsstilar.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett stort sortiment av färg och tapeter på nätet. Att beställa produkter till din renovering har aldrig varit enklare! Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja tapetlim som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment finner du tapeter och färg av hög kvalité till bra priser.