Målartvätt & rengöring

Färgborttagare

Målartvätt

Målartvätt är ett rengöringsmedel som används före målning både inomhus samt utomhus. Efter du tvättat av en yta med en målartvätt har du skapat bra grund att måla på. Rengöringen löser enkelt upp smuts och fett på orena ytor. Genom att rengöra grunden ordentligt skapar du goda förutsättningar för ett bra resultat efter en målning. Färgen håller betydligt längre om du rengör ytan noggrant före du målar om den.

Att välja rätt rengöring

Det finns olika rengöringsmedel beroende på vilken yta som ska rengöras inför en målning. Alg och mögelfritt är framtaget för ytor som lätt blir mögel eller algbeväxta. Vid en rengöring av ytor utomhus rekommenderas grovrent som främst används till fasader och staket. En färgborttagare är ett vattenburet färgborttagningsmedel för olje-, alkyd och latexfärger på trä samt metall. Vid en rengöring av ytor utomhus rekommenderas grovrent som främst används till fasader och staket. Utöver detta erbjuder vi även rengöring till markiser och kapelltvättar.

Målartvätt på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av målartvätt som passar utmärkt för rengöring av väggar och fasader. Att beställa färg, målartvätt och verktygen som behövs för en ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som färg, penslar, rollers och verktygen som behövs för grundarbetet.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en målartvätt som är noggrant utvald för just ditt måleriprojekt. I vårt sortiment finner du färg och målartvätt av hög kvalité till bra priser.