Om oss

  OM NORDISK YTAS BUTIK. FÄRG OCH TAPETER PÅ NÄTET

  Nordisk Yta På Nätet erbjuder ett brett sortiment av färg, tapeter och tillbehör levererade direkt till dig. Sortimentet består av produkter från Alcro, Anza, Alfort & Cronholm, Boråstapeter, Duro Tapeter m.fl. som alla står för hög kvalité och som gör att du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Nordisk Yta På Nätet vänder sig till dig som vill måla eller tapetsera om hemma. Hos oss är alla kunder välkomna oavsett storlek på order.

  Nordisk Yta På Nätet är en del av företagsgruppen Nordisk Yta. Nordisk Yta är en ny företagsgrupp som består av nio lokalt starka måleriföretag med en mångårig erfarenhet av måleriarbeten. Företagen har valt att samarbeta för att utveckla måleriet och att tillsammans bli en mycket komplett och kraftfull organisation. Tillsammans är vi drygt 400 personer som arbetar med måleri och färgbutiker samt andra hantverkstjänster. Är du intresserad av att få arbetet utfört av professionella målare är du alltid välkommen med din förfrågan.

  Hos Nordisk Yta gäller alltid – Gör det själv eller få det gjort! Du är alltid välkommen att kontakta oss via kontaktsidan för mer information eller om det finns något du vill fråga om.

  Företagsuppgifter:
  Nordisk Yta Färg & Miljö AB
  Idrottshuset 1 A, 702 25 Örebro
  tel:010-2091150
  e-post:info@nordiskyta.se
  Organisationsnummer 559172-5428