Rollers

Rollers och verktyg

Rollers är bra redskap när du ska måla stora ytor. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av rollers i olika storlekar och modeller. Rollern tillverkas i olika material med olika strukturer och passar olika bra för olika underlag. Filtrollern är ett utmärkt val för interiörmålning av snickerier, köksinredning och dörrar då den ger en jämn yta. En vävd roller finns i olika modeller och passar utmärkt för målning av tak eller vägg. Hos oss finner du allt från färg till rollers som behövs när du ska måla om.

Rollers av hög kvalité

När du ska välja en roller är det viktigt att välja den utifrån ytan på underlaget som ska målas. Olika rollers fungerar olika bra på olika underlag vilket gör det viktigt att välja rätt rollers som ger en perfekt täckning.

Målartvätt nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av målartvätt som passar utmärkt för rengöring av väggar och fasader. Att beställa färg, målartvätt och verktygen som behövs för ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs som färg, penslar, rollers och verktygen för grundarbetet som ska göras innan du målar om.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg i vår webbutik. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även tjänster inom måleri. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en målartvätt som är noggrant utvald för just ditt projekt. I vårt sortiment finner du färg och rollers av hög kvalité till bra priser.