Fasadfärg

 • Plåtfärg

  Plåtfärg (7)

  Plåttakfärg & fasadfärg till plåt

  För att olika material skall kunna stå emot väder och vind så bra som möjligt kan det krävas en speciell färg så som plåttakfärg. Denna utomhusfärg är nämligen tillverkad på ett specialanpassat sätt för att den ska sitta ordentligt på just plåt. I vårt utbud finner du flera olika kulörer som du kan välja mellan oavsett om du vill ha en valfri nyans eller någon av de som redan finns från olika tillverkare. Vi gör allt för att du ska hitta den färg just du är ute efter så att du ska bli nöjd med resultatet. Du hittar även fasadfärg till plåt i sortimentet så att alla dina projekt skall kunna bli så som du önskar. Med lite ny färg blir det mesta som nytt oavsett om det handlar om trä eller plåt. Skulle du känna dig det minsta osäker kan du alltid kontakta oss på Nordisk Yta. Vi hjälper dig att hitta rätt plåttakfärg så att du vet vad du ska beställa. Vill du låta professionella hantverkare ta hand om målandet eller vill du göra det själv? Här är det helt upp till dig att bestämma. Oavsett så kan du se fram emot utomhusfärg av hög kvalitet.
 • Putsfärg

  Putsfärg (9)

 • Träfärg

  Träfärg (17)

Ge din fasad den färg den verkligen förtjänar

Visst är det en fantastisk känsla man får av att ha ett nymålat hus! Vill man att huset ska se nymålat ut så är rätt val av fasadfärg en förutsättning. Det finns fasadfärger med riktigt lågt pris men då finns en risk att du måste måla om huset tidigare än om du använder Alcro’s fasadfärg.

Med en färg från Alcro håller ditt hus sin glans och kulör under många år. Du ska kunna njuta av känslan av nymålat en lång tid framöver.

Att välja en fasadfärg med hög kvalitet gör att du kan spara pengar då du inte behöver måla om lika ofta. För att inte tala om den tid du sparar på att inte behöva måla om. Det är klart trevligare att ligga i hängmattan och titta på den fina fasaden än att måla den.