Utomhus

 • Målartvätt & rengöring

  Målartvätt & rengöring (7)

  Målartvätt

  Målartvätt är ett rengöringsmedel som används före målning både inomhus samt utomhus. Efter du tvättat av en yta med en målartvätt har du skapat bra grund att måla på. Rengöringen löser enkelt upp smuts och fett på orena ytor. Genom att rengöra grunden ordentligt skapar du goda förutsättningar för ett bra resultat efter en målning. Färgen håller betydligt längre om du rengör ytan noggrant före du målar om den.

  Att välja rätt rengöring

  Det finns olika rengöringsmedel beroende på vilken yta som ska rengöras inför en målning. Alg och mögelfritt är framtaget för ytor som lätt blir mögel eller algbeväxta. Vid en rengöring av ytor utomhus rekommenderas grovrent som främst används till fasader och staket. En färgborttagare är ett vattenburet färgborttagningsmedel för olje-, alkyd och latexfärger på trä samt metall. Vid en rengöring av ytor utomhus rekommenderas grovrent som främst används till fasader och staket. Utöver detta erbjuder vi även rengöring till markiser och kapelltvättar.

  Målartvätt på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av målartvätt som passar utmärkt för rengöring av väggar och fasader. Att beställa färg, målartvätt och verktygen som behövs för en ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som färg, penslar, rollers och verktygen som behövs för grundarbetet.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en målartvätt som är noggrant utvald för just ditt måleriprojekt. I vårt sortiment finner du färg och målartvätt av hög kvalité till bra priser.
 • Fasadfärg

  Fasadfärg (33)

  Ge din fasad den färg den verkligen förtjänar

  Visst är det en fantastisk känsla man får av att ha ett nymålat hus! Vill man att huset ska se nymålat ut så är rätt val av fasadfärg en förutsättning. Det finns fasadfärger med riktigt lågt pris men då finns en risk att du måste måla om huset tidigare än om du använder Alcro’s fasadfärg. Med en färg från Alcro håller ditt hus sin glans och kulör under många år. Du ska kunna njuta av känslan av nymålat en lång tid framöver. Att välja en fasadfärg med hög kvalitet gör att du kan spara pengar då du inte behöver måla om lika ofta. För att inte tala om den tid du sparar på att inte behöva måla om. Det är klart trevligare att ligga i hängmattan och titta på den fina fasaden än att måla den.
 • Fönster/möbler/dörr

  Fönster/möbler/dörr (8)

  Alltid bra pris på fönsterfärg online Våra fönster är en väldigt viktig del av huset. Det är inte bara för att vi själva ska kunna se ut inifrån utan det är också till för att släppa in ljus så att vi inte behöver sitta med lamporna tända mitt på ljusa dagen. Fönster finns som bekant i olika former och sorter och en del fönster behöver målas om då och då med lite ny fönsterfärg för att de ska få nytt liv igen. Hos oss hittar du olika sorters fönsterfärg för att du ska kunna hitta den som passar just dina fönster bäst. Har du aldrig målat om dina fönster tidigare kan du ladda ner kostnadsfria arbetsråd så att du vet hur du ska gå till väga. Oavsett vilken färg du är ute efter till dina fönster kan du hitta den online hos oss och beställa den så att du får den levererad hem till dig.
 • Trall

  Trall (3)

Alltid bra pris på utomhus färg online

Du behöver inte bege dig till färgaffären för att göra dina inköp av utomhusfärg. Att köpa målarfärg online är ett smidigt och enkelt sätt att ta första steget till lyckad renovering och målning av husfasaden.

Köper du din utomhusfärg online kan du räkna med att utbudet är det samma som i handeln. Fördelen med att köpa färg på nätet är att du i lugn och ro kan tänka igenom köpet. Beställa hem färgprover och övrigt sortiment som behövs för ommålningen. Till exempel färgbortagning, grundolja, fönsterkitt, lasyr och träolja.

Fasadfärg kan köpas online i en mindre burk som ändå rymmer så pass mycket så att det går alldeles utmärkt att måla en större yta av fasaden för att skapa sig en bild hur det skulle komma att bli. När du bestämt dig kan du enkelt köpa resten av målarfärgen och tillbehören av oss direkt här på vår webbshop.

Till träfasad rekommenderar vi Bestå målningssystem som ger din fastighet skydd och vacker yta i upp till 15 år!

Bestå målningssystem består av impregneringsolja, grundfärg och täckfärg i valfria kulörer. Läs mera under arbetsråd om hur du skall använda Bestå på din fasad.