Midbec Tapeter

 • ALTEA UNI509A

  Altea (52)

  Altea är en romantisk men modern kollektion inspirerad av rofyllt naturlandskap en disig solkysst morgon. De diffusa naturmotiven i Altea fångar balansen mellan den sårbara naturen och den moderna världens hårda kanter. De mjuka ytorna och pastellnyanserna skapar en delikat palett där skir pastell kombineras med livfulla kulörer!
 • BOTANIK 218141

  Botanik (35)

  Kollektionen Botanik har inspirerats av växtvärlden och plockar fram det nostalgiska och bohemiska i dig. Botanisera i det nordiska arvet och skapa ett ljust romantiskt hem, där du och dina vänner kan umgås och trivas!
 • LEVANDE 111306

  College (1)

  Ready, steady, go! Med tapetkollektionen College förflyttas du till den amerikanska collegevärlden. Klassiska old-school-mönster mixas med cool tapetdesign och det är enkelt att få till ett sportigt rum med vintage-känsla!
 • HANTVERK 17333

  Hantverk (34)

  Kollektionen Hantverk är inspirerad av urbana material som trä och betong, men även av hantverk som spets och ornamentmålning. Mönster och strukturer som skapar en tuff och romantisk miljö med råa material. Känn doften av en nytjärad brygga och såpaskurat golv! Tänk dig en fladdrande spetsgardin en skön sommarkväll...
 • KURIOZA UNI508K

  Kurioza (47)

  Kollektionen Kurioza är fylld med vackra, lekfulla mönster inspirerade av naturen och geometriska former. I kombination med fantastiska livfulla nyanser i vackra föreningar skapas uttrycksfulla tapeter som sprider glädje i hemmet. Förälska dig i Kurioza!
 • OXYGEN UNI510O

  Oxygen (64)

  Kollektionen Oxygen är inspirerad av naturens unika egenskaper som balans, färgprakt, friska dofter, stillhet, lugn & syre. Fantastiska mönster av frodig växtlighet i olika former kombineras med vackra enfärgade tapeter med levande struktur. Låt ditt hem växa till liv med Oxygen!

Midbec Tapeter

I vårt sortiment finner du noggrant utvalda Midbec Tapeter. Midbec tillverkar trendiga och smakfulla tapeter som ger en ombonad men samtidigt en modern känsla i din inredning.  Här finner du moderna och blandade tapeter för alla smaker och inredningsstilar.

Tapeter av hög kvalité

Midbec tapeter erbjuder handplockade tapeter från Europas främsta tapettillverkare. Välj bland allt från mönstrade tapeter till klassiska och trendiga tapeter. Eftersom inredning är individuellt erbjuder vi på Nordisk Yta Färg och Miljö ett brett urval av tapeter för olika trender och inredningsstilar. I vårt sortiment finner du noggrant utvalda tapeter av hög kvalité.

Inredningstrender

Genom dagens tillåtande inredningstrender kan du enkelt välja din egna stil bland olika modeller av tapeter. Hos oss finner du allt från trendiga mönstrade tapeter till klassiska enkelfärgade tapeter som skapar en lyxig känsla i ett rum.

Tapeter på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av Midbec tapeter som passar alla inredningsmiljöer och stilar. Att beställa tapeter har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs inför din tapetsering så som tapeter, lim och väv. Vi erbjuder även ett brett utbud av tillbehör och verktyg som behövs till din tapetsering.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell hantverkare för en tapetsering erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment av tapeter finner du Midbec Tapeter av hög kvalité till bra priser.