Gammelsvenska

Gammalsvenska Duro tapeter

I vårt sortiment finner du gammalsvenska Duro Tapeter som är återskapade tapeter från rokoko till 1920-tal. Tapeten ger en lyxig känsla och passar utmärkt för kammare, salonger eller vardagsrum. I sortimentet av gammalsvenska Duro tapeter finner du allt från randiga till blommönstrade tapeter.

Tapeter av hög kvalité

Gammalsvenska Duro Tapeter är tillverkade av en hög kvalité. Papperstapeten är även tvättbar.

Bårder med klassiska motiv

I sortimentet av gammalsvenska Duro tapeter finner du även bårder med olika utformningar. Bårderna är tillverkade för att återskapa gamla och smakfulla miljöer. Välj bland eleganta bårder som är tillverkade med olika mönster.

Tapeter från olika tidsepoker

Tapeterna är framtagna från olika tidsepoker och inspirationen till tapeterna kommer från gamla bondgårdar till rokoko. En gemensam nämnare för tapeternas design är klara och starka färger. Duro tapeter andas skandinavisk design och har blivit ett stort kulturarv. Kollektionen av gammalsvenska tapeter består av 22 olika mönster som är framtagna med inspiration från gamla orginaltapeter.

Tapeter på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av tapeter som passar alla inredningsmiljöer och stilar. Hos oss finner du allt som behövs inför din tapetsering så som tapeter, lim och väv direkt på nätet.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just din bostad. I vårt sortiment finner du Gammalsvenska Duro tapeter av hög kvalité till bra priser.