Duro Tapeter

 • Atmosfär III (30)

  Kollektionen Atmosfär III innehåller några av Duros mest omtyckta tapeter från många årtionden. Atmosfär III är klassiska papperstapeter med akrylatbestrykning, tryckta på traditionellt, hantverksmässigt vis.
 • Atmosfär QuickUp (40)

  Kollektionen Atmosfär QuickUp innehåller både helt nya och några av Duros mest omtyckta tapeter från många årtionden. Alla tapeter är omsorgsfullt färgsatta i kulörer som känns fräscha och moderna.
 • Aveny (31)

  I Aveny har vi låtit moderna ytor och uttryck ta plats mellan träd och blomster. Allt för att kollektionen ska kännas intressant och aktuell. Inspirationen är hämtad från skandinaviska formspråket och vår vackra natur. Avenys färgsättning speglar formspråket och går från milda pasteller till mörkaste vinternatt.
 • Ballad (41)

  Kollektionen Ballad är en klassisk, modern QuickUp-kollektion med utgångspunkt ur Skandinaviens natur och ljus i mönsterval och färgsättning. Här finns en bredd av färger i harmoni med varandra, vissa med inslag av färgad metallic.
 • Enfärgade (32)

  I denna enfärgade kollektion finner du ett brett spektrum av kulörer från diskreta och ljusa nyanser till mer mustiga och klara färger.
 • Enfärgat och småmönstrat (1)

  I Duros kollektion Enfärgat & småmönstrat finns enfärgade tapeter i regnbågens alla kulörer, allt från varmaste gult till svalaste svart-vitt. Kollektionen innehåller även diskret randigt, prickigt och mosaikmönstrat.
 • Essens (11)

  Kollektionen Essens spänner över ett brett spektrum av design- och mönsteridéer. De skandinaviska designers som skapat kollektionen har, var och en på sitt sätt, inspirerats av naturens väsen och dess essens.
 • Gammelsvenska (69)

  Gammalsvenska Duro tapeter

  I vårt sortiment finner du gammalsvenska Duro Tapeter som är återskapade tapeter från rokoko till 1920-tal. Tapeten ger en lyxig känsla och passar utmärkt för kammare, salonger eller vardagsrum. I sortimentet av gammalsvenska Duro tapeter finner du allt från randiga till blommönstrade tapeter.

  Tapeter av hög kvalité

  Gammalsvenska Duro Tapeter är tillverkade av en hög kvalité. Papperstapeten är även tvättbar.

  Bårder med klassiska motiv

  I sortimentet av gammalsvenska Duro tapeter finner du även bårder med olika utformningar. Bårderna är tillverkade för att återskapa gamla och smakfulla miljöer. Välj bland eleganta bårder som är tillverkade med olika mönster.

  Tapeter från olika tidsepoker

  Tapeterna är framtagna från olika tidsepoker och inspirationen till tapeterna kommer från gamla bondgårdar till rokoko. En gemensam nämnare för tapeternas design är klara och starka färger. Duro tapeter andas skandinavisk design och har blivit ett stort kulturarv. Kollektionen av gammalsvenska tapeter består av 22 olika mönster som är framtagna med inspiration från gamla orginaltapeter.

  Tapeter på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av tapeter som passar alla inredningsmiljöer och stilar. Hos oss finner du allt som behövs inför din tapetsering så som tapeter, lim och väv direkt på nätet.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just din bostad. I vårt sortiment finner du Gammalsvenska Duro tapeter av hög kvalité till bra priser.
 • Historiska Tapeter (19)

  I Historiska tapeters kollektionen har utgångspunkten varit att rekonstruera tapeter och bårder från tillvaratagna tapetfragment från 1800-talet med bevarande av dess själfulla patina. Vid färgsättningen har ambitionen varit att spegla vår historia med autentiska färgställningar som passar i både dåtid och nutid.
 • Qvintus (85)

  Duros enfärgade sortiment, Qvintus, finns i många fina färger. De är Lätta att kombinera med våra mönstrade tapeter.

Duro Tapeter

I kollektionen av Duro Tapeter finner du tapeter med en skandinavisk design som är tillverkade av en hög kvalité. Här finner du ett brett sortiment med allt från klassiska tapeter till mer eleganta tapeter som skapar en lyxig känsla i rummet. Vi hjälper dig att hitta tapeter som är noggrant utvalda utifrån dina önskemål.

Gammalsvenska tapeter

Bland sortimentet av gammalsvenska tapeter finner du hantverksmässigt återskapade tapeter och bårder från rokoko till 1920-tal för kammare, salonger och vardagsrum. Med Duro Tapeter kan du återskapa gamla och smakfulla miljöer.

Medaljongtapeter

Duro Tapeten Florence är en medaljongtapet med en blandning av en klassisk och modern stil. Tapeten passar lika bra i lägenheten eller i sommartorpet på landet. Trycket, färgen och ytan på tapeten skapar en genuin känsla av ett tapethantverk. Tapeten är en traditionell och miljövänlig papperstapet.

Duro Tapeter

Duro grundades med målet att tillverka vackra och tåliga tapeter av allra högsta kvalité. Tapeterna har utvecklats ur en miljöhänsyn och även en tradition av skandinavisk tapetdesign. Idag syns Duro Tapeter i allt från svenska hem till sommartorp och på kungliga väggar.
Tapeter på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av tapeter som passar alla inredningsmiljöer och stilar. Hos oss finner du allt som behövs inför din tapetsering så som tapeter, lim och väv direkt på nätet.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment av Duro Tapeter finner du tapeter och färg av hög kvalité till bra priser.