Tapeter, väv & lim

1 produkt

Produkter per sida:
 • Boråstapeter

  Boråstapeter (163)

  Klassiskt moderna tapeter för inspirerande inredningar

  Borås Tapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form. Borås Tapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden. Om Waldemar Andrén inte vågat och haft folk omkring sig som trodde på hans idé, att tillverka tapeter i större skala för att fler människor skulle kunna njuta av vackra tapeter i sina hem, kanske Boråstapeter aldrig blivit en saga. Men Waldemar hade både mod och förmåga. 1905 grundade han den tapetfabrik som blev starten på Boråstapeters framgångssaga – Nordens ledande tapetvarumärke – med en växande vänskara världen över. I över ett sekel har vi funnits i de svenska hemmen. Du har med all säkerhet sett flera av våra tapetmönster genom tiderna. Kanske i ditt vardagsrum när du var liten, hemma hos släktingar och vänner, i din första lägenhet eller rent av i den nyköpta villan. Oavsett så har de flesta svenskar på ett eller annat sätt en relation till Boråstapeter. Mycket av styrkan i våra tapetmönster är att de är varaktiga. De känns tidlösa och stilsäkra helt enkelt. Och det är vi stolta över.
 • Duro Tapeter

  Duro Tapeter (244)

  Duro Tapeter

  I kollektionen av Duro Tapeter finner du tapeter med en skandinavisk design som är tillverkade av en hög kvalité. Här finner du ett brett sortiment med allt från klassiska tapeter till mer eleganta tapeter som skapar en lyxig känsla i rummet. Vi hjälper dig att hitta tapeter som är noggrant utvalda utifrån dina önskemål.

  Gammalsvenska tapeter

  Bland sortimentet av gammalsvenska tapeter finner du hantverksmässigt återskapade tapeter och bårder från rokoko till 1920-tal för kammare, salonger och vardagsrum. Med Duro Tapeter kan du återskapa gamla och smakfulla miljöer.

  Medaljongtapeter

  Duro Tapeten Florence är en medaljongtapet med en blandning av en klassisk och modern stil. Tapeten passar lika bra i lägenheten eller i sommartorpet på landet. Trycket, färgen och ytan på tapeten skapar en genuin känsla av ett tapethantverk. Tapeten är en traditionell och miljövänlig papperstapet.

  Duro Tapeter

  Duro grundades med målet att tillverka vackra och tåliga tapeter av allra högsta kvalité. Tapeterna har utvecklats ur en miljöhänsyn och även en tradition av skandinavisk tapetdesign. Idag syns Duro Tapeter i allt från svenska hem till sommartorp och på kungliga väggar. Tapeter på nätet – ett enkelt val Hos oss finner du ett brett utbud av tapeter som passar alla inredningsmiljöer och stilar. Hos oss finner du allt som behövs inför din tapetsering så som tapeter, lim och väv direkt på nätet.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment av Duro Tapeter finner du tapeter och färg av hög kvalité till bra priser.
 • Engblad&CO

  Engblad&CO (36)

  Engblad&CO

  I vårt sortiment finner du miljövänliga och svensktillverkade Eco tapeter. Tapeterna är moderna och smakfullt utformade.

  Miljövänliga tapeter av hög kvalité

  Eco tapeter tillverkas av råpapper som är ett tåligt material. Genom att välja Eco tapeter värnar du om miljön samtidigt som tapetseringen blir enklare med den lättarbetade tapeten.

  Inredningstrender bland tapeter

  Genom dagens tillåtande inredningstrender kan du enkelt välja din egna stil bland olika modeller av tapeter. Hos oss finner du allt från trendiga mönstrade tapeter till klassiska enkelfärgade tapeter som skapar en lyxig känsla i rummet. I vår webbshop kan du enkelt beställa dina Eco tapeter på nätet. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig även att välja bland vårt breda sortiment av tapeter.

  Tapeter på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av Eco tapeter som passar alla inredningsmiljöer och stilar. Att beställa tapeter har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs inför din tapetsering så som tapeter, lim och väv. Är du intresserad att få tapetseringen eller målningen gjord av en professionell hantverkare? På Nordisk Yta Färg och Tapeter erbjuder vi även hantverkstjänster, du är välkommen att kontakta oss med din förfrågan på ett arbete så lämnar vi en offert på arbetet som du önskar få utfört.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och Eco tapeter på nätet. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment finner du svensktillverkade och miljövänliga Eco tapeter av hög kvalité till bra priser.
 • Midbec Tapeter

  Midbec Tapeter (69)

  Midbec Tapeter

  I vårt sortiment finner du noggrant utvalda Midbec Tapeter. Midbec tillverkar trendiga och smakfulla tapeter som ger en ombonad men samtidigt en modern känsla i din inredning.  Här finner du moderna och blandade tapeter för alla smaker och inredningsstilar.

  Tapeter av hög kvalité

  Midbec tapeter erbjuder handplockade tapeter från Europas främsta tapettillverkare. Välj bland allt från mönstrade tapeter till klassiska och trendiga tapeter. Eftersom inredning är individuellt erbjuder vi på Nordisk Yta Färg och Miljö ett brett urval av tapeter för olika trender och inredningsstilar. I vårt sortiment finner du noggrant utvalda tapeter av hög kvalité.

  Inredningstrender

  Genom dagens tillåtande inredningstrender kan du enkelt välja din egna stil bland olika modeller av tapeter. Hos oss finner du allt från trendiga mönstrade tapeter till klassiska enkelfärgade tapeter som skapar en lyxig känsla i ett rum.

  Tapeter på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av Midbec tapeter som passar alla inredningsmiljöer och stilar. Att beställa tapeter har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs inför din tapetsering så som tapeter, lim och väv. Vi erbjuder även ett brett utbud av tillbehör och verktyg som behövs till din tapetsering.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell hantverkare för en tapetsering erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment av tapeter finner du Midbec Tapeter av hög kvalité till bra priser.
 • Glasfiber- & renoveringsväv

  Glasfiber- & renoveringsväv (9)

 • Lim

  Lim (4)

  Tapetlim

  Att välja rätt tapetlim utifrån tapet och väggens underlag är viktigt för att få ett optimalt resultat vid tapetsering. Hos oss finner du tapetlim som är noggrant anpassat för varje användningsområde. Söker du tapetlim till din tapetsering? I vårt sortiment finner du lim till din tapetsering som är anpassad för alla rum och miljöer. Vi erbjuder allt från lim till tapeter och redskapen som behövs till en tapetsering.

  Tapetlim av hög kvalité

  Hos oss finner du allt från tapeter, väv och lim direkt på nätet. Vi erbjuder ett brett utbud av verktyg och tillbehör som behövs till din tapetsering. HERNIA Tapetlim Non-Woven är ett speciallim för uppsättning av tapeter med non woven baksida. Limmet appliceras enkelt med en tapetmaskin eller en roller - tänk på att limmet kan endast användas i torra utrymmen. En renoveringsduk ger släta ytor för tapetsering eller målning. Renoveringsduken fästs med ett våtrumslim som ger ett bra underlag för tapeten. Hernia Tapetlim – ett färdigblandat lim på stärkelsebas. Detta lim är anpassat för pappers och akrylstrukturtapeter i torra lokaler. Limmet passar utmärkt på gips, spån, betong, puts och boardskivor. Limmet appliceras med en roller, pensel eller tapetmaskin. Hernia Tapetlim Non-Woven – ett speciallim som passar för uppsättning av dimensionstabila tapeter med non woven-baksida i torra utrymmen på målade eller sugande underlag. Applicera limmet med en tapetmaskin eller en roller. Hernia Våtrumslim – ett lim som är avsett att användas för uppsättning av exempelvis tunna våtrumstapeter och renoveringsväv. Hernia Vägglim Trio – ett lim som är kombinerat för att kunna användas för papperstapeter, tapeter med non-wovenbaksida, vinyltapeter med en pappersbaksida samt tunnare glasfiberväv. Hernia vävlim – limmet är avsett för uppsättning av exempelvis glasfiberväv och vinyltapeter.

  Tapeter och lim på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du allt från Rokokoinspirerade tapeter till moderna varianter eller enfärgade tapeter. Att beställa tapeter på nätet har aldrig varit enklare. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av Boråstapeter, Duro tapeter, Eco tapeter och Midbec tapeter för alla inredningsstilar.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett stort sortiment av färg och tapeter på nätet. Att beställa produkter till din renovering har aldrig varit enklare! Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja tapetlim som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment finner du tapeter och färg av hög kvalité till bra priser.

Tapeter, väv och lim

I vårt sortiment på nätet finner du tapeter, väv och lim för alla inredningsstilar och miljöer. Välj bland klassiska modeller på tapeter till mönstrade eller enfärgade tapeter. Funderar du på att renovera din lägenhet eller ditt hus? Vi hjälper dig att hitta rätt färg och tapeter som är noggrant utvalda utifrån dina önskemål.

Tapeter på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du allt från Rokokoinspirerade tapeter till moderna varianter eller enfärgade tapeter. Att beställa tapeter på nätet har aldrig varit enklare. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av Boråstapeter, Duro tapeter, Eco tapeter och Midbec tapeter för alla inredningsstilar.

Inredningstrender bland tapeter

Genom dagens tillåtande inredningstrender kan du enkelt välja din egna stil bland olika modeller av tapeter. Hos oss finner du allt från trendiga mönstrade tapeter till klassiska enkelfärgade tapeter som skapar en lyxig känsla i rummet. I vår webbshop kan du enkelt beställa dina tapeter på nätet. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att välja bland vårt breda sortiment av tapeter.

Lim till din tapetsering

Att välja rätt tapetlim utifrån tapet och väggens underlag är viktigt för att få ett bra resultat av din tapetsering. Hos oss finner du tapetlim som är noggrant anpassat för varje användningsområde. Söker du tapetlim till din tapetsering? I vårt sortiment finner du lim till din tapetsering som är anpassad för alla rum och miljöer.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Att beställa produkter till din renovering har aldrig varit enklare! Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just din fastighet. I vårt sortiment finner du tapeter och färg av hög kvalité till bra priser direkt på nätet.