Tapeter, väv & lim

Tapeter, väv och lim

I vårt sortiment på nätet finner du tapeter, väv och lim för alla inredningsstilar och miljöer. Välj bland klassiska modeller på tapeter till mönstrade eller enfärgade tapeter. Funderar du på att renovera din lägenhet eller ditt hus? Vi hjälper dig att hitta rätt färg och tapeter som är noggrant utvalda utifrån dina önskemål.

Tapeter på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du allt från Rokokoinspirerade tapeter till moderna varianter eller enfärgade tapeter. Att beställa tapeter på nätet har aldrig varit enklare. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av Boråstapeter, Duro tapeter, Eco tapeter och Midbec tapeter för alla inredningsstilar.

Inredningstrender bland tapeter

Genom dagens tillåtande inredningstrender kan du enkelt välja din egna stil bland olika modeller av tapeter. Hos oss finner du allt från trendiga mönstrade tapeter till klassiska enkelfärgade tapeter som skapar en lyxig känsla i rummet. I vår webbshop kan du enkelt beställa dina tapeter på nätet. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att välja bland vårt breda sortiment av tapeter.

Lim till din tapetsering

Att välja rätt tapetlim utifrån tapet och väggens underlag är viktigt för att få ett bra resultat av din tapetsering. Hos oss finner du tapetlim som är noggrant anpassat för varje användningsområde. Söker du tapetlim till din tapetsering? I vårt sortiment finner du lim till din tapetsering som är anpassad för alla rum och miljöer.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Att beställa produkter till din renovering har aldrig varit enklare! Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en tapet som är noggrant utvald för just din fastighet. I vårt sortiment finner du tapeter och färg av hög kvalité till bra priser direkt på nätet.