Målarfärg inomhus

 • Spackel & fog

  Spackel & fog (9)

 • Målartvätt & rengöring

  Målartvätt & rengöring (11)

  Målartvätt

  Målartvätt är ett rengöringsmedel som används före målning både inomhus samt utomhus. Efter du tvättat av en yta med en målartvätt har du skapat bra grund att måla på. Rengöringen löser enkelt upp smuts och fett på orena ytor. Genom att rengöra grunden ordentligt skapar du goda förutsättningar för ett bra resultat efter en målning. Färgen håller betydligt längre om du rengör ytan noggrant före du målar om den.

  Att välja rätt rengöring

  Det finns olika rengöringsmedel beroende på vilken yta som ska rengöras inför en målning. Alg och mögelfritt är framtaget för ytor som lätt blir mögel eller algbeväxta. Vid en rengöring av ytor utomhus rekommenderas grovrent som främst används till fasader och staket. En färgborttagare är ett vattenburet färgborttagningsmedel för olje-, alkyd och latexfärger på trä samt metall. Vid en rengöring av ytor utomhus rekommenderas grovrent som främst används till fasader och staket. Utöver detta erbjuder vi även rengöring till markiser och kapelltvättar.

  Målartvätt på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av målartvätt som passar utmärkt för rengöring av väggar och fasader. Att beställa färg, målartvätt och verktygen som behövs för en ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som färg, penslar, rollers och verktygen som behövs för grundarbetet.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en målartvätt som är noggrant utvald för just ditt måleriprojekt. I vårt sortiment finner du färg och målartvätt av hög kvalité till bra priser.
 • Bets & klarlack

  Bets & klarlack (10)

 • Golvfärg

  Golvfärg (7)

  Golvfärg

  I vårt sortiment finner du golvfärg i flera olika kulörer. Välj bland matta, halvblanka eller blanka färger till ditt golv. Att välja rätt golvfärg är viktigt för att undvika onödiga slitage i färgen. På så sätt undviker du att behöva måla om golven oftare än nödvändigt. Hos oss finner du allt från färgen till redskapen som krävs för en ommålning av golv.

  Att välja rätt färg

  Golvfärg tillverkas för olika utrymmen och användningsområden. Entré golvfärg passar utmärkt för medelhårt slitage som i bostadsutrymmen. Balkonggolv och trappor kan även målas med samma färg men kräver då en tätare underhållsmålning eftersom väder och vind sliter på färgskiktet.

  Parkett och trägolv

  En vattenburen golvlack används på parkett samt trägolv som utsätts för hårt slitage. I vårt sortiment finner du även golvfärg som är tillverkad utan starka lösningsmedel. Färgen blir på så sätt skonsam både för dig som använder produkten samt för miljön. Dessutom erbjuder vi studio som är avsedd för trägolv inomhus.

  Golvfärg på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av färg som passar utmärkt för alla typer av golv. Att beställa färg och verktygen som behövs för ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs som färg, penslar och rollers.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell hantverkare för en renovering erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en färg som är noggrant utvald för just dina rum. I vårt sortiment av färg finner du golvfärg av hög kvalité till bra priser.
 • Snickeri, möbel & elementfärg

  Snickeri, möbel & elementfärg (12)

  Möbel, snickeri och elementfärg

  I vårt sortiment finner du elementfärg och snickerifärger som kan användas till diverse möbler. Funderar du på att måla om något i hemmet? Vi har färgen och redskapen som du behöver vid ett renoveringsprojekt!

  Möbel och snickerifärg

  En vattenburen akrylatfärg passar utmärkt för dekorationsmålning inomhus. Med en snickerifärg kan du enkelt måla om prydnadssaker och möbler. En snickerifärg innehåller inga starka lösningsmedel och passar därför utmärkt för inomhusmålning. I vårt sortiment finner du även penslar, rollers, slipark, målarvantar och målartvätt.

  Elementfärg av hög kvalité

  Om du planerar att måla om dina element eller rör till radiatorer krävs en bra täckfärg. Rätt färg flyter ut väl och fäster bra på elementet. En elementfärg gulnar inte av värmen och ytan på elementet ger ett hårt samt hållbart resultat. Genom att välja rätt elementfärg av en hög kvalité får du ett bättre resultat och färgen håller betydligt mycket längre.

  Snickerifärg på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av snickerifärg samt elementfärg som passar utmärkt för en renovering eller ommålning av möbler. Att beställa färg och verktygen som behövs för en ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt du behöver som snickerifärg, penslar och verktyg direkt på nätet.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja färgen som är noggrant utvald för just ditt projekt. I vårt sortiment av färg finner du elementfärg och snickerifärger av hög kvalité till bra priser.
 • Takfärg

  Takfärg (15)

  Takfärg

  I vårt sortiment finner du ett brett utbud med takfärg i olika färger och utformningar. En grundfärg isolerar mot genomslag från underliggande skikt. Vi erbjuder takfärg för alla miljöer och rum. Välj bland snabbtorkande, matta och högblanka färger. Att välja rätt takfärg är viktigt för att få ett riktigt bra resultat efter en målning. Hos oss finner du allt från färg till rollers och penslar som behövs för din målning.

  Att välja rätt färg

  Vi erbjuder ett brett sortiment av takfärg som är enkla att applicera och som ger ett jämnt resultat. Tänk på att välja rätt färg beroende på vilket material du ska måla över. Att måla taket med en grundfärg ger en jämn och fin yta. En bra takfärg täcker bra och ger ett fint resultat som inte gulnar med tiden. Är du osäker på vilken färg du ska välja? Vi hjälper dig att hitta rätt färg som passar din bostad.

  Färg på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av färg som passar utmärkt för din ommålning. Att beställa färg och verktygen som behövs för en ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs som takfärg, penslar, rollers och verktygen för grundarbetet.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en färg som är noggrant utvald för just för din bostad. I vårt sortiment av färg finner du takfärg av hög kvalité till bra priser.
 • Väggfärg

  Väggfärg (23)

  Väggfärg

  I vårt sortiment finner du väggfärger i flera olika kulörer. Välj bland allt från matta till högblanka färger. Att välja rätt färg som är noggrant utvald till din bostad är viktigt för att skapa en ombonad och trevlig känsla i rummen. Att välja rätt färg gör en stor skillnad på resultatet av en målning. I vår webbshop finner du allt från väggfärg till penslar och rollers.

  Val av färg

  När det kommer till valet av en färg finns det mycket att tänka på. Allt från vilken kulör du önskar till vilken typ av färg du ska använda beroende på underlaget. Välj bland allt från matta till högblanka färger och kulörer. En väggfärg ger en slitstark yta och reducerar en inträngning av vattenburna produkter i underlaget. Är du osäker på vilken färg du ska välja? Vi hjälper dig att hitta rätt färg som är noggrant anpassad till din bostad.

  Väggfärg på nätet – ett enkelt val

  Hos oss finner du ett brett utbud av väggfärg som passar utmärkt för målning såväl inomhus som utomhus. Att beställa färg och verktygen som behövs för en ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs som färg, penslar, rollers och verktygen för grundarbetet.

  Nordiska Yta Färg och Miljö

  Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en väggfärg som är noggrant utvald för just din inomhusmiljö. I vårt sortiment av färg finner du väggfärg för målning inomhus av hög kvalité till bra priser.

Målarfärg inomhus

I vårt sortiment finner du ett brett utbud av målarfärger som kan användas inomhus. Välj bland blanka, halvmatta eller matta färger i olika kulörer. Att välja rätt färg är viktigt för att få ett bra resultat. Hos oss finner du allt från målarfärg till penslarna och redskapen som behövs vid ommålning.

Att välja rätt färg

Färg gör stor skillnad i en fastighet och bostadens inredning. Genom att välja rätt färg till din fastighet skapar du en hemtrevlig och ombonad känsla i ditt hem. Färg tillverkas för olika utrymmen och användningsområden. Var noggrann med att välja rätt färg för att få ett bra resultat.

Väggfärg

I vårt sortiment finner du lätthanterliga målarfärger för ytor som väggar och tak inomhus. Färgen ger en slitstark yta och som gör att vatten inte kan träna in i underlaget.

Dekorfärg

Vattenburen akrylatfärg är en målarfärg som används inomhus på mindre väggytor, möbler och prydnadssaker.

Golvfärg

Att välja rätt golvfärg är viktigt för att undvika onödiga slitage i färgen. I vårt sortiment finner du slitstarka färger för trägolv som är fria från starka lösningsmedel och skonsamma för miljön.

Målarfärg på nätet – ett enkelt val

Hos oss finner du ett brett utbud av målarfärg som passar utmärkt för målning inomhus. Att beställa färg och verktygen som behövs för ommålning har aldrig varit enklare. Hos oss finner du allt som behövs som färg, penslar, rollers och verktygen för grundarbetet.

Nordiska Yta Färg och Miljö

Vi erbjuder ett brett sortiment av färg och tapeter på nätet. Söker du en professionell målare för ett arbete så erbjuder vi även hantverkstjänster. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller hjälper dig att välja en målarfärg som är noggrant utvald för just dina rum inomhus. I vårt sortiment av färg finner du målarfärg för målning inomhus av hög kvalité till bra priser.