Boråstapeter

Klassiskt moderna tapeter för inspirerande inredningar

Borås Tapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form. Borås Tapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Om Waldemar Andrén inte vågat och haft folk omkring sig som trodde på hans idé, att tillverka tapeter i större skala för att fler människor skulle kunna njuta av vackra tapeter i sina hem, kanske Boråstapeter aldrig blivit en saga. Men Waldemar hade både mod och förmåga. 1905 grundade han den tapetfabrik som blev starten på Boråstapeters framgångssaga – Nordens ledande tapetvarumärke – med en växande vänskara världen över.

I över ett sekel har vi funnits i de svenska hemmen. Du har med all säkerhet sett flera av våra tapetmönster genom tiderna. Kanske i ditt vardagsrum när du var liten, hemma hos släktingar och vänner, i din första lägenhet eller rent av i den nyköpta villan. Oavsett så har de flesta svenskar på ett eller annat sätt en relation till Boråstapeter.

Mycket av styrkan i våra tapetmönster är att de är varaktiga. De känns tidlösa och stilsäkra helt enkelt. Och det är vi stolta över.

Visar alla 2 resultat

Produkter per sida: